Impresszum

Takács István - főszerkesztő

Végzettségére nézve pedagógus, 12 esztendőn át rajztanár, majd reklámgrafikus és designer egy magánvállalkozásban. Publikációi, írásai több napilapban jelennek meg, majd egy esztendőn át a Budapesti Nap külső munkatársa, ahol jobbára helytörténeti publikációkat jegyez, esszéi mellett.

Gedeon Bertalan - webmester

A NAS Informatikai Kft. gondozásában levő weboldalak webmestere.

Dévényi Ildikó - korrektor, szerkesztő

Korrektorként, újságíróként dolgozik. Mint publicista, fontosnak tartja a magyar kulturális, ill. színháztörténeti értékek megőrzését, amelyet a Színészkönyvtárban végzett munkájával támogat 2005 márciusa óta. Korrektori tevékenysége mellett részt vesz a Színészkönyvtár anyagainak összeállításában is.devenyi.ildiko@citromail.hu

Dr. Vasass Veronika - a szerkesztők közvetlen munkatársa

Vera néni jogászként, bíróként dolgozik, s 2004-ben vonul végleg nyugdíjba. Mivel rajong a színházért, a filmekért, segítőként részt vállalt az oldalra kerülő anyagok előkészítésében (adatok begépelésében, és egyéb információk gépre vitelében).

NAS Informatikai Kft. - megjelenítő

2005-ben három magánszemély által alakított informatikai vállalkozás. Szinte az informatika minden területén jelen van. Működésében az informatika mellett jelentős szegmens a hang- és képfelvételek készítése, a CD-kiadás, valamint weblapok készítése, üzemeltetése. A cég igazgatója, Bartakovics István egy pályázat ötlete és megvalósítása során került kapcsolatba a Színészkönyvtárral és Takács Istvánnal. A pályázat kedvezőtlen elbírálása ellenére az alkotók és a N.A.S. Kft. felvállalták a Színészkönyvtár létrehozását, megjelenítését és továbbfejlesztését.

© 2003 www.szineszkonyvtar.hu