Szerzői jogvédelem:
A Színészkönyvtár szerkesztősége tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Színészkönyvtár weboldalainak teljes tartalma, azoknak személyre bontott részelemei is szerzői jogvédelem alá esnek. Minden jogot fenntartunk.

A Színészkönyvtár szerkesztősége előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni, nyomtatásban kereskedelmi célokra felhasználni. A Színészkönyvtár azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra - Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A Színészkönyvtár weboldalainak tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a szerkesztőségtől független változtatás történik, ezért - ha a törvény másként nem rendelkezik - a Színészkönyvtár semmilyen természetű garanciát nem vállal Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan. Javaslatait, pontosításait, esetleges korrekciót szívesen vesz, ha közli ennek ellenőrizhető forrásait is, illetve hivatkozással élhet a pontosítást tevőre vonatkozóan.

A Színészkönyvtár fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse. A Színészkönyvtár nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz, mert az a fenntartó szerver forgalmának függvénye.

A Színészkönyvtár nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Színészkönyvtár weboldalai kapcsolódnak.

Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre (szerverünkre küldött e-mailben), Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy a Színészkönyvtár azt - minden felelősség nélkül - közzéteheti, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja. Ön ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá harmadik fél igény-érvényesítése esetén kártalanítja a Színészkönyvtár szerkesztőségét.

© 2003 www.szineszkonyvtar.hu